Érkeznek az új film tartalmai a Star Wars Battlefront 2-be, itt az idő oldalt választani

2017. december 07.
11.4421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi várakozásoknak megfelelően mély nyomokat hagy majd a soron következő Csillagok háborúja mozifilm a Star Wars Battlefront 2-ben, így a készítők máris megkezdték a kapcsolódó tartalmak szivárogtatását.

Ennek részeként megtudtuk, hogy ezen a héten már bárkinek lehetősége lesz arra, hogy oldalt válasszon magának, így a Resistance vagy a First Order frakciók mellet törhetünk lándzsát, ami alapjaiban meghatározza majd a későbbi játékot, de messze nem ez az egyetlen extra, ami a film kapcsán érkezik.

December 13-án ugyanis már jönnek is az újabb hős karakterek, így Phasma kapitány és Finn csatlakoznak a bulihoz, akik mellett két új pálya is berobog Crait és D'qar név alatt, melyeken a játékosok új járműveket irányíthatnak, de komplett új napi kihívásokat szintén teljesíthetnek.

Ugyanezen a napon új sztori tartalmak is felbukkannak majd a Star Wars Battlefront 2-ben, aminek hála még jobban megismerhetjük Iden Versio történetét. Az érkező mozifilmhez egyébiránt több apróság is érkezik majd, melyeket december 27-ig ad hozzá a játékhoz a DICE.
2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Jó sok pénzért...

válasz erre

kpal

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Na egyre jobb lesz

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljateferenc profiljaHellblade profiljaImperator profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljanortak profiljaitalianman profiljaWickedSick profilja