Érkeznek a privát szerverek a Fallout 76-ba

2021. július 21.
27.3371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bethesda bejelentette, hogy elhozzák a saját szervereket a Fallout 76-ba, avagy a funkciót, amin keresztül a játékosok privát világokat látogathatnak meg, anélkül, hogy idegen felhasználókkal kéne találkozni.

A Custom Worlds sokféle beállítást kínál, beleértve a végtelen lőszert, a ragdoll mechanika intenzitásának, a CAMP elhelyezésének korlátozását, az ellenfelek éledését, az időjárási hatásokat, a sugárzási területeket, az ugrási magasságot, az esés okozta sebzést. Azonban az itt szerzett teljesítményeink nem lesznek átvihetőek az Adventure Mode-ba.

A Fallout Worlds szeptemberben élesedik a Fallout 1st előfizetők számára, azonban már elérhető a publikus tesztszerveren a feature - írja a Bethesda a kapcsolódó blogbejegyzésében.
Fallout 76-ba, avagy a funkciót, amin keresztül a játékosok privát világokat látogathatnak meg, anélkül, hogy idegen felhasználókkal kéne találkozni.'>
4 hozzászólás

marco

2 éve, 11 hónapja

muki írta:
Privát szerver jó dolog, olyan mint régen a LAN! mosolygó smiley
Azt az élményt sajnos semmi nem hozza vissza. mosolygó smiley Amikor órákat szoptunk, hogy sikeresen összecsatlakozzanak a gépek, aztán 20 perc játék után minden leállt megint. Ha hozzányúltál a csatihoz, megcsapott az áram. röhögő smiley A pizzát nem szeletre hanem dobozra mértük, ahogy a kólát sem pohárra hanem rekeszre.

Rettenetesen hiányzik az a korszak, akinek nem volt hozzá szerencséje, el sem tudja képzelni mekkora élmény volt éjjeleken át játszani és büdösödni a panelban. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 11 hónapja

Ez egy jó lehetőség!

válasz erre

muki

2 éve, 11 hónapja

Privát szerver jó dolog, olyan mint régen a LAN! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 11 hónapja

Végre valami értelmes fejlesztés.

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja