Érkezik az Intel alapú MacBook Pro, 4x erősebb elődjénél

2006. február 15.
1.6731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Apple megkezdi az új 15-inches kijelzővel ellátott MacBook Pro noteszgépek szállítását, melyek már az Intel Core Duo magjára épültek, a cég szerint ezek a modellek négyszer nagyobb teljesítményre képesek, mint elődjeik, a PowerBook G4-esek.

A MacBook Pro beépített iSight videokamerával kerül forgalomba, 2,0 GHz-es Intel Core Duo processzorra épül 1 GB-os 667 MHz-es DDR2 SDRAM és egy 100 GB-os SATA merevlemez kíséretében.

A Modell amerikai ára 2499 dollár, ám ha csak 1,83 GHz-es processzort és 512 MB RAM-ot választunk, mellé pedig 80 GB-os merevlemezt, akkor 500 dollárral olcsóbb lesz az összeállítás. Az alapmodelltől felfelé is eltérhetünk 2,16 GHz-es processzor, 2 GB RAM és egy 120 GB-os merevlemez formájában, ám erről a modellről még nincs árinformáció. Mindenképpen előrelépés azonban ez a kínálat a korábbi tervekhez képest, mivel eredetileg 1,67 GHz-es és 1,83 GHz-es modelleket terveztek forgalomba hozni. A változtatás ugyanazért az árért nagyobb teljesítményt eredményez, és a csúcsgépekre vadászóknak nem kell kivárniuk a következő modellfrissítést.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja