Érkezik az Inno3D legújabb iChill GeForce GTS 250 kártyája

2009. július 06.
1.8091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus kártya partnereként ismert InnoVISION Multimedia a mai napon bejelentette, hogy több hónapos fejlesztőmunka után elkészült az Inno3D iChill GeForce GTS 250 1GB típusjelzésű gyorsítókártyája.

A frissen beharangozott újdonság hűtéséről, az Arctic Cooling műhelyéből kikerült nagy teljesítményű Accelero Twin Turbo Pro hűtőrendszer gondoskodik, ami két darab 92mm-es ventilátorral, és négy hővezető csővel van felvértezve.

A gyártó adatai szerint az Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro hűtése 23 Celsius-fokkal alacsonyabb hőmérsékleten képes tartani a kártyát, mint a referencia modellek, eközben mindössze 0,6 Sone zajszintet produkál. Az Inno3D iChill GeForce GTS 250 1GB 128 darab stream processzorral felszerelt, 55nm-es G92b grafikus feldolgozójának sebességét 738MHz-re hangolták be, a 1GB RAM-al ellátott 448bit-es GDDR3 memóriarendszer pedig effektív 2300MHz-es teljesítményen üzemel. Az új videokártya hátulján két aranyozott DVI kimenet lett elhelyezve, de a nyomtatott áramkörön megtalálható az nVidia SLI csatolófelület is, így lehetőség van a többkártyás SLI konfiguráció kiépítésére. A gyorsító kínálatából természetesen nem hiányzik a teljes körű DirectX 10 támogatás, valamint az nVidia népszerű PhysX, Unified Architecture, és PureVideo HD technológiája sem. Az Inno3D iChill GeForce GTS 250 1GB várhatóan július végén fog megjelenni az üzletek kínálatában, de az áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja