Érkezik az EVGA új X58 SLI Micro alaplapja

2009. július 02.
1.7451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Korábban már beszámoltunk az EVGA készülő microATX formátumú (243,6mm X 243,6mm) EVGA X58 SLI Micro névre keresztelt alaplapjáról, de a mai napon a gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy piacra dobja az újdonságot, és a teljes technikai paramétereire is fény derült.

Mint ahogy azt már a típusjelzésből is sejthetjük, az alaplap az Intel X58 + ICH10R chipkészlet párosra épül, tehát az Intel csúcskategóriás Core i7 processzorainak fogadására van felkészítve, természetesen háromutas DDR3 rendszermemória támogatással párosítva.

Az EVGA X58 SLI Micro a grafikus kártyák részére két 16X-os PCI Express foglalatot kínál, így lehetőség van a kétutas nVidia SLI konfiguráció kiépítésére is. A további bővítőkártyáknak egy 1X-es PCI Express, és egy hagyományos PCI slot áll rendelkezésre. Az alaplap hat DDR3 memóriafoglalattal van felszerelve, amik maximálisan 12GB rendszermemóriát képesek kezelni, akár 1600MHz feletti frekvencián is. Az adattárolókat hat darab SATA II portra köthetjük. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet, egy 1394 FireWire, nyolc USB 2.0, egy optikai és egy koaxiális SPDIF, egy RJ-45 Gigabit LAN, valamint a 7.1-es hangkártya csatlakozói. A biztonságos túlhajtást garantálja az EVGA VDroop Control technológiája, valamint az E-LEET és EZ Voltage hangoló programok támogatása. Az EVGA X58 SLI Micro várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni a boltok polcain 200$ körüli áron.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 3 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 2 napja

Bocsi, de nincs rajta ide pata.

üdv Beeboy

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja