Érkezik a 160GB-os Uncharted PlayStation 3 bundle

2008. október 05.
1.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sajnos nem hozzánk, ezt ismét az amerikaiak fogják bezsebelni.

A Sony Computer Entertainment America hivatalosan is megerősítette, hogy még idén, a karácsonyi szezon előtt kijönnek egy újabb PlayStation 3 bundle-lel, amely mellett megbújik majd az Uncharted: Drake's Fortune egy kópiája is. A hardver burkolata egy 160GB-os merevlemezt rejt majd maga alatt, amire az amerikaiaknak szükségük is lesz, hiszen mint tudjuk, náluk már gőzerővel tolják a letölthető HD filmeket.

A játékok, demók és videók mellett az amerikai felhasználók, egy hetente bővülő filmes kínálatot is a magukénak tudhatnak, amelyhez bizony kell a hatalmas tárhely. A Sony érzi is annak szükségét, hogy növelje a térségben a konzolokba szerelt HDD-k tárhelyét, ezért a piacra dobnak egy újabb bundle-t, amelyben egy 160GB-os merevlemezzel ellátott masina és egy Uncharted: Drake's Fortune játék kap helyet. Azt már mondanunk sem kell, hogy alaptartozékként Dual Shock 3 jár a konzolhoz.

A kiszerelés ára 500 Dollár lesz, amelyet valamikor a novemberi hónaptól kezdve pakolhatnak virtuális és valódi kosaraikba a leendő vásárlók. Európai megjelenésről mostanáig nem esett szó, nekünk marad a 80GB-os verzió, mint egyetlen választható opció. Tekintve, hogy nálunk lemezen is kijönnek a fontosabb PlayStation Store-os címek, és nincs film letöltő szolgáltatásunk sem, beérjük egy darabig ezzel is.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 17 napja

hát ez királymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja