Érkezik a Diablo III?

2008. február 04.
2.3141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Talán egy nyugdíjasotthonban sem hallani több pletykát, mint amennyi manapság napvilágot lát különböző játékok megjelenéséről.

A következő azonban túltesz mindegyiken: Felröppent a hír, hogy érkezik a Diablo harmadik része! Nos, tényleg időszerű lenne már a dolog, hogy eljöjjön végre az utód, nem tegnap jelent meg ugyanis a Diablo II. Talán komolytalan az értesülés, mindenesetre a pletykát gerjesztő Surfer Girl nevű blog már hetekkel ezelőtt elhintette a harmadik rész érkezését, azóta viszont semmi hír a játékról.

A Blizzardnál nem szokás elkapkodni a dolgokat, az egyszer biztos. Az idei év meghatározó lehet a cég történetében, hamarosan életre keltik ugyanis az Activision Blizzard konszernt, megjelenik a várva várt Starcraft második része, és pletykák szerint érkezik a Starcraft Online is.

A másik nagy esemény lehetne az új Diablo tavaszi bejelentése. A pletyka másik része arról szól, hogy még ebben az évtizedben érkezik is a játék. Ez utóbbit olvasva azért megkérdőjelezhető a forrás hitelessége, tudni illik nem igazán volt rá még precedens, hogy egy Blizzard játék a bejelentést követően belátható időn belül megérkezzen. (Inkább két évet szoktak késni a beígérthez képest....) Szóval nem szoktak kapkodni a Blizzard-nál a fiúk, viszont kétség kívül megérné várni a játékra, új etalon születhetne ugyanis a harmadik epizód megjelenésével.
1 hozzászólás

Tottera

17 éve, 6 hónapja és 27 napja

NNA, a szörfös kiscsaj készülhet a finomra....nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaDav2377 profilja