Kiadhatják az Unfinished Swan-t PS4-re és Vitára

2014. július 19.
1.6811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Bár majdnem egy évvel ezelőtt úgy tűnt, az Unfinished Swan nem jön PS4-re, most mégis úgy néz ki, hogy PS4 mellett PlayStation Vitára is kiadják.

A hír onnan származik, hogy a játék megjelent a Korean Game Rating Boards-on, ami nem az első eset: a Metal Gear Solid Legacy Collection esetében is ez történt.

A The Unfinished Swan egy first-person puzzle-kaland játék, amiben a játékos Monroe, a meseszerű festményben ragadt fiú bőrébe bújhat. A játék nagy siker volt a PlayStation tulajdonosok körében, és a hírek szerint a Giant Sparrow ismét egy PS-exlkuzív játékon dolgozik, ami feltehetően az Edith Finch név alatt fut.

Bár a játék hivatalosan indie, mégis a Sony gondozta, és a fejlesztő Giant Sparrow szerint is késve adták ki és lényegesen túllépte a büdzséjét. Az Edith Finchről, ami továbbra is csak munkanév, nem derült ki semmi információ azon kívül, hogy szürreális élményben lesz része a játékosnak.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 6 napja

Erről a játékról eddig nem hallottam, de most gyorsan néztem róla gameplayt. Nagyon érdekes koncepció, bár eléggé monoton a színvilág. Ettől lehet igazán epilepsziát kapni.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nem volt rossz cím, jól járnak vele.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja