Érkezik az AMD R7 SSD család

2014. augusztus 06.
1.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Áprilisban mi már felvetettük nektek, hogy a piaci hírek szerint belekóstolhat az SSD meghajtók piacába az AMD, nemrég pedig igazán fontos információk érkeztek erről a projektről.

Egészen pontosan megtudtuk, hogy valóban érkeznek az említett AMD SSD-k, ráadásul a családnevet is megtudtuk. Ahogy korábban jósoltuk, nem felsőkategóriás termékekre kell számítani, így érthető a VGA piacon már ismert R7 jelzés használata. A memóriák piacán partnerek által van jelen a gyártó és ez az SSD-k esetében sem változott, hiszen ezúttal az OCZ-vel (Toshiba tulajdon) működnek együtt.

Modelljeik 120, 240 és 480GB tárhelyet biztosítanak majd, a maximális olvasási sebesség mindhárom modellnél 550MB/s, míg az írási sebesség a legkisebb modell esetében 470MB/s, a másik kettőnél pedig 530MB/s lesz. A termékekre 4 év garancia vonatkozik majd, a formális rajt pedig a hírek szerint augusztus 13-én esedékes, méghozzá még nem ismert árakkal.
belekóstolhat az SSD meghajtók piacába az AMD, nemrég pedig igazán fontos információk érkeztek erről a projektről.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 15 napja

Amíg nem emberi áron vannak, addig nekem tökéletesen megteszi a HDD is. Nem is értem mi ez az SSD mánia. Kicsit gyorsabb lesz a gép, de kicsit drágább is.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 6 hónapja és 15 napja

Yeah, ideje SSD-t vennem! röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 15 napja

Egy ilyesmi 120 vagy 96 Gb-os SSD kéne a Shoba menő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja