Érkezik a Siberia Elite Anniversary Edition

2013. december 19.
1.9711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A számítógépes perifériákban egyre gyakrabban találkozhatunk különleges kiadásokkal, melyek egy támogatott csapat, egy játék vagy akár saját történelem kapcsán is érkezhetnek.

A minőségi perifériákról híres SteelSeries egyik legjobban fogyó termékét, a Siberia Elite headsetet ünnepli meg házon belül, hiszen a híres múlttal rendelkező füles elérkezett a tizedik évfordulójához.

Ez a számítógépek folyamatosan változó világában igencsak nagy szó, így érthető, hogy a gyártó hozzá méltó módon tiszteleg terméke előtt. A különleges kiadásból limitált darabszámot jelentett meg a gyártó, egészen pontosan 2004 daraboz gyártanak majd, melyeket egyedi, lézeresen gravírozott sorszámmal látnak el. További érdekesség, hogy a virtuális 7.1 Dolby surround hangzással felvértezett eszköz belső fülkagylóhálója is a fontos dátumra utal majd. A füleshez jár majd egy hordtáska, valamint egy Siberia Elite Anniversary Club tagság is, melyben exkluzív ajánlatokkal látják el a tagokat.

A termék már előrendelhető, ára 300 dollár, vagyis nagyjából 65 ezer Ft. Érdekesség, hogyha hazánkba rendelnénk, akkor 250 eurós árral kell számolnunk, ami már 75 ezer Ft-nak felel meg. A szállítás egyébként január közepére várható.
3 hozzászólás

fantis6

10 éve, 9 hónapja és 21 napja

hát nem valami olcsó röhögő smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 2 hónapja és 21 napja

heroin áron ! meglepett smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 21 napja

Felőlem a hajukra kenhetik mind a 2004 darabot. Erős pofátlanságnak érzem az ilyen árképzést. Nincs ebben a termékben annyi, hogy ilyen áron kelljen adni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja