Érkezik a Konami klasszikus X-men játéka

2010. október 10.
2.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Ki szereti a retrot? A nosztalgiát? És úgy alapjában véve minden olyan játékot amelyek NES vagy Sega MegaDrive-ra jöttek ki? Akármennyire sem számított ekkoriban még a grafikai megjelenítés, mégis rendelkeznek ezen játékok egyfajta bájjal, ami minden esetben eléri, hogy jó rájuk visszagondolni, vagy akár elővenni, ha van olyan szerencsés akinek még működőképes oldschool konzol van a birtokában.

S bár grafikailag ma már mosolyt csalnak az arcunkra, annál inkább rendelkeztek komplex történettel, vagy egyedi, utánozhatatlan karakterekkel.

A Konami már az ősidőkben is jelen volt ezen a piacon, és amikor felvillant a nevük, az bizony garanciát jelentett a legtöbb esetben. Így örömteli a hír, hogy egyik nagy klasszikusokat, az X-ment hamarosan új köntösben vehetjük kézbe. Ez egy korabeli beat'em up volt, amely a Mortal Kombat nyomdokain haladt. A játék bizony már 18 éves, T.Q. Jefferson a Marvel Gamestől elmondta, hogy a játék portolását az eredeti fejlesztő Konami végzi, és hat játékos, valamint online cooperative opciót is tartalmazni fog. A játék valamikor a jövőben fog megjelenni, - ez a jövő egyelőre 2011 valamelyik negyedét jelenti - PSN-re valamint XBL-ra. Hogy vajon mennyiért vehetjük kézbe eme gyönyörűséget azt még szintén homály fedi.
3 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nem szeretem, amikor egy régi játékot megpróbálnak újjá varázsolni. Azt sem értem, ami mostanában megy, hogy újratextúrázzák pl. a PoP-ot, hogy szebb legyen. De minek?

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 18 napja

ezek akörül szoktak mozogni

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 18 napja

Remélem, ilyen 5 dolcsi körül lesz, akkor kell.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja