Érkezik a Borderlands 2 Mac-es változata

2012. november 09.
2.7381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gearbox és a portolási munkálatokat végző Aspyr bejelentették, hogy elkészültek a Borderlands 2 Macintosh rendszerekre szánt változataival, aminek köszönhetően hamarosan, állításuk szerint még ebben a hónapban megérkezhet a játék ezekre a rendszerekre is.

A végeredmény várhatóan semmiben sem fog különbözni a PC-s változatoktól, kivéve néhány bónusz tartalmat, így például a Mechromancer kaszt már automatikusan helyet kap az átiratban is.

Az Aspyr a bejelentés mellé egyébiránt napvilágra hozott egy minimum gépigényt a játék Mac-es változataihoz, így amennyiben erre lennél kíváncsi, az alábbiakban azt is megtekintheted. Pontos megjelenési dátumunk még nincs, de az illetékesek még novemberre ígérték a premiert:

Borderlands 2 (Mac) minimum gépigény:

CPU processzor: Intel Quad Core (Csak az eredeti Apple CPU-kat támogatja a játék!)
CPU sebesség: 2.4 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videó-memória (V-RAM): 512 MB (ATI Radeon HD 2000, Nvidia 8600, 9400, 9600)
Borderlands 2 Macintosh rendszerekre szánt változataival, aminek köszönhetően hamarosan, állításuk szerint még ebben a hónapban megérkezhet a játék ezekre a rendszerekre is.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nagyon jó dolognak tartom, hogy nem csak win-re adják ki a játékokat, de azért még lenne hova fejlődnie az iparnak. Nagyon kevés cég vállalja be a Mac, vagy Linux portot.

válasz erre
Borderlands 2
7.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja