Érkezik az olcsó Sapphire Pulse Radeon RX 560

2018. február 02.
1.9311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sapphire bejelentette, hogy egy olcsóbb, ebből kifolyólag pedig egy kicsit gyengébb teljesítményű Pulse Radeon RX 560-as grafikus kártyát dobnak piacra hamarosan, mely LITE megkülönböztetéssel érkezik, és alaposan visszafogta benne a lovakat a gyártó.

A leginkább lényeges különbség, hogy a hagyományos változathoz képest a Sapphire Pulse Radeon RX 560 LITE nem 1024, hanem csak 896 steam processzorral rendelkezik, vagyis pontosan azt tudja, mint a Radeon RX 560 LE, csak itt LITE jelölést adott neki a gyártó, és aki azt hinné, hogy a termék a butítás miatt a kukába való, azt hadd cáfoljuk meg gyorsan.

A Sapphire Pulse Radeon RX 560 LITE ugyanis 1300 MHz-es boostolt órajelet biztosít 2 vagy 4GB V-RAM mellett, melyek 128 bites sínen rögzülnek, 7 GHz-es effektív órajel mellett, amihez a hagyományos kiadásnál látott réz helyett csak alumínium hűtőtömböt szerelt fel a gyártó, melyekhez két nagyobbacska ventilátor küldi a hűvös levegőt

A kérdéses VGA-t várhatóan 100 dolláros áron lövi be a Sapphire, de hogy a boltokba biztosan nem 25-30 ezerért kerülhet majd fel, hanem legalább kétszer ennyiért, arra már most mérget vehetünk.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

100 dolláros ár nagyon jó is lenne, de a dupláját már nem biztos, hogy megéri.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Rohadt szomorú hogy tényleg kidobnak valamit 100 dolcsiért és mire hozzánk elér, már a duplája. szomorú smiley Ezt annyira utálom.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Mondjuk ennyiért ez egy nagyon jó ajánlat! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja