Érkezik az Attack on Titan 2: Final Battle

2019. március 14.
5.5381
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan újabb Titánvadászatra indulhatnak a népszerű Attack on Titan anime kedvelői, a sorozat aktuális évada mellett ugyanis érkezik egy újabb videojáték Attack on Titan 2: Final Battle címmel PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

A Koei Tecmo és az Omega Force fejlesztésében érkező alkotás nem egy teljesen új videojáték lesz, csupán a tavalyi Attack on Titan 2 kiegészítője, mely a közelgő harmadik évadhoz kapcsolódik majd, ezáltal több mint 40 játszható karaktert és egy sor új küldetést hoz be az új szezon eseményeire építve.

Sőt mi több, az Attack on Titan 2: Final Battle kecsegtet néhány újabb fegyverrel - mint például a páncélos Titán ellen bevethető Thunder Spears -, sőt Wall Reclamation Mode név alatt egy új játékmódot is kapunk, ahol csapatunk oldalán a Titánok által elfoglalt területek visszaszerzésén ügyeskedünk majd.

A bővítmény a tervek szerint július 5-én jelenik majd meg a nyugati régióban, azonban egyelőre nem tudjuk még, hogy önállóan futtatható formában kapjuk, vagy csak az alapjátékkal fog működni.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Direktor

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem rossz ez, lehet benne darálni jókat. Én remélem, különálló lesz teljesen.

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

De nagyon utáltam az elsőt is...

válasz erre
Attack on Titan 2: Final Battle
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja