Érkezik az Antec P110-es ház csendesített változata

2017. december 15.
11.4001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Antec bejelentette, hogy az igényekre való tekintettel elkészítik népszerű P110-es házuk csendesített változatát, ezáltal átdolgozott szellőzéssel és zajcsillapítással tér vissza a kérdéses torony egy Silent alnévvel ellátva.

Persze a felhasználóknak a csendes megoldások miatt szükségük lesz kompromisszumokat kötniük, ezáltal az Antec P110 Silent nem rendelkezik üveg oldallapokkal, helyette zajcsillapított acél oldalakat kap, ami mellett a felső szellőzést kellett módosítani, hiszen ezt is ellátták zajszűrő réteggel, de ezen felül csak az RGB világítást variálták meg egy kicsikét.

A változtatásokkal együtt az új házikó több mint egy kilóval több lett, ezáltal 12,8 kilóra hízott, de belső tulajdonságai változatlanok maradtak, ezáltal mini-, micro-, de hagyományos ATX alaplap is szerelhető be, ami mellett nyolc kártyahelyet találunk benne, sőt állatva is tudunk bele - legfeljebb 39 centis - VGA-t tenni.

Ezen felül egy 16,5 centis CPU hűtőt, két 2,5 hüvelykes és hat 3,5 hüvelykes adattárolót tud fogadni, alsó tápegységhelye mellett pedig három 120 vagy két 140 milliméteres előlapi, egy 120 millis hátoldali és két darab 120 vagy 140 milliméteres oldallapi ventilátor fér bele, sőt a vízhűtést is támogatja. Megjelenésről és árról egyelőre nem hallottunk.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 25 napja

Jól néz ki és az benne még a király hogy nem plexi oldalú. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 26 napja

Önvédelmi PC ház. Ha valaki köcsög, agyondobod vele röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 9 hónapja és 26 napja

Jól szerelhető cuccnak tűnik!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja