Érkezik a Rainbow Six: Siege-hez az Xbox One X és PS4 Pro támogatás

2018. május 27.
5.8291
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Élesedett a Rainbow Six: Siege tesztszervereken a Para Bellum névre keresztelt frissítés, mely nem csak két új operátort, egy új pályát és néhány karakter kiegyensúlyozását jelenti, hanem érkezik a rég várt Xbox One X és PlayStation 4 Pro támogatás is.
 

Természetesen Alibi és Maestro, illetve az új pálya, a Villa érkezése jár még mindig a legnagyobb csinnadrattával, de most már azoknak is van oka örülni akik PS4 Pro-val vagy Xbox One X-szel rendelkeznek. Az Operation Para Bellum patch a felbontással fog variálni, ami a Sony PS4 Pro konzoljából 1440p-t, az Xbox One X-ből pedig 1728p-t sajtol ki.

A frissítés egyéb újításokat is hoz, így például Echo buffot kap, az operátorok sebessége és páncélzata változik, átalakult Club House, pick-ban rendszer rankedbe, és egyéb nyalánkságok. Az Operation Para Bellum június 5-re lett datálva az éles szervereken.
3 hozzászólás

Eltohn

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Érdekes hogy ennyi ideig kellett rá várni!

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem kapkodták el, az a helyzet!

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

De fura hogy Xbox One X-en nagyobb felbontást csináltak. FPS vajon mennyi lesz?

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljaBvektor profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaszedmond01 profilja adambalonyi profiljaGargameth profiljamarco profiljaMarduk profiljaretePceldaK profilja