Érkezik a Phantasy Star Online 2: New Genesis

2020. július 25.
8.4831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A minap az Xbox Series X eseményen, ahol a Microsoft megvillantotta, mivel készülődik a következő generációra, felbukkant a Phantasy Star Online 2: New Genesis, amit az alcím miatt hirtelenjében senki nem tudott hová tenni, de most letisztázták.

Nem volt egyértelmű, hogy ez most egy kiegészítő, egy szimpla frissítés vagy egy totálisan új játék, viszont a Sega elmondása alapján ez egy teljesen különálló szoftver lesz, ahová átvihetjük a sima Phantasy Star Online 2-es karakterünket.

A New Genesis ezer évvel az alapjáték után játszódik, és egy teljesen új nyílt világú térképet helyez a középpontba. Itt már napszakváltakozással és időjárásváltozással is számolnunk kell, illetve még durvább karakterkészítési lehetőségekre, mint korábban (pedig eddig sem volt piskóta). A következő évben jelenik meg, free-to-play modellben.

Nézd nagyban ezt a videót!



megvillantotta, mivel készülődik a következő generációra, felbukkant a Phantasy Star Online 2: New Genesis, amit az alcím miatt hirtelenjében senki nem tudott hová tenni, de most letisztázták.'>
3 hozzászólás

Direktor

4 éve, 26 napja

Elég jó.

válasz erre

muki

4 éve, 26 napja

Ez rohadt jól hangzik! meglepett smiley De király!

válasz erre

Tommy

4 éve, 26 napja

Hangulat ugyanolyan jó lesz! mosolygó smiley

válasz erre
Phantasy Star Online 2: New Genesis
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja