Érkezik a Neverwinter Nights: Enhanced Edition

2017. november 21.
15.5831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bioware életművének újabb legendás művét dolgozza fel a Beamdog csapata, akik a Baldur's Gate-sorozat feljavítása után most nekiestek a nagyszerű Neverwinter Nights-nak, amivel ráadásul igencsak jól haladnak a készítők.

Olyannyira, hogy a mai naptól már elő is rendelhetik maguknak a rajongók a Neverwinter Nights: Enhanced Edition-t, hiszen a fejlesztők a közeli jövőre ígérték a megjelenést, noha pontos dátummal egyelőre még nem mert szolgálni a Beamdog.

A Neverwinter Nights: Enhanced Edition egyébiránt a zseniális eredeti élmény mellett megszépült megjelenést, újragondolt kezelőfelületet, kibővült grafikai beállításokat és teljes visszafelé kompatibilitást kínál, így ha voltak mentéseink, moduljaink vagy modjaink, akkor azokat nyugodtan felhasználhatjuk majd itt is.

Sőt mi több, a Beamdog az egész projektet az eredeti fejlesztők bábáskodása mellett készíti el, és figyelembe vették a rajongók korábbi kívánalmait is, sőt mi több, lehetőséget adnak a moddereknek és a történetmesélőknek arra, hogy támogassák a játékot a jövőben.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Direktor

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Elég trágya a grafika! meglepett smiley

válasz erre
Neverwinter Nights: Enhanced Edition
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja