Érkezik a Hitman 2!

2018. június 07.
4.6031
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IO Interactive a korábbi terveknek megfelelően ma bejelentette a Hitman-sorozat következő epizódját, mely Hitman 2 címmel PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik idén ősszel.

A 47-es ügynök következő kalandjával kapcsolatban a legfontosabb újdonság alighanem az, hogy nem epizodikus formában érkezik, hanem egy nagy és teljes játékként, a sztori pedig az első rész direkt folytatása lesz, de a dánok megígérték, hogy ennek ellenére is tonnányi premier utáni tartalmat adnak majd ki hozzá.

Mint kiderült, a Hitman 2 számtalan helyszínen játszódik majd, többek között Miami is szerepelni fog benne, azonban sokkal nagyobb és szabadabb pályákra számíthatunk, méghozzá mélyebb sztorivonal társaságában.

Megtudtuk továbbá, hogy a Hitman 2-höz egy Sniper Assassin játékmód is tartozik majd, mely online kooperatív módot hoz a játékba, amit a standard kiadás mellett egy Silver-, egy Gold és egy Collector's Edition formájában is beszerezhetünk majd.

A három kiadás közül a Silver-ben egy Exevutive Pack DLC jár majd extraként az első kiegészítővel - benne új pályával, kinézetekkel, küldetésekkel és fegyverekkel -, míg a Gold Edition emellett a második bővítményhez is hozzáférést ad.

A gyűjtői kiadásról azt tudni jelenleg, hogy egy pisztolytáska replikája mellett tartogat majd egy fémdobozt, egy pisztolygolyót formázó kulcstartót, egy gumikacsát és egy szignózott érmét pár digitális extra társaságában.

A Hitman 2 várhatóan november 13-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!

4 hozzászólás

1000feri

9 hónapja,

Még az 1 sincs meg.....

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 1 napja

De jó hogy nem lesz szétdarabolva. Az előzőt nálam az ütötte ki.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 napja

Ejjjjj de jó lesz ez!!!

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 1 napja

Nem lesz epizodikus!!!!! Végre megjött az eszük!

válasz erre
Hitman 2
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljalaniatusproduction profilja