Eric Chahi már egy új és friss projekten töri a fejét

2011. november 07.
1.9001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Another World és a From Dust szellemi atyja, avagy Eric Chahi már egy új és friss projekten töri a fejét, tudtuk meg egyenesen a játékgurutól.

Állítása szerint óriási késztetést érez arra, hogy alkosson valami nagyon eredetit és újat. Eric elmondta az Eurogamer kíváncsi újságíróinak, hogy számtalan ötlet kavarog a fejében, a dolga már csak annyi, hogy ezeket letisztítsa, összegezze és nekikezdjen a munkának, amely tehát akár már napokon belül meg is kezdődhet.

Eric mindehhez hozzátette, hogy nem kíván hosszú fejlesztési időt beleölni a projektbe. Egy, maximum két évben gondolkozik, de jobban szeretné, ha előbbi verzió valósulna meg. A magazin kérdésére Eric kijelentette, hogy a játékot nem lehet majd egy lapon említeni a From Dusttal, így biztosan nem annak a folytatása készülődik, hanem ahogyan ő is kijelentette, valami teljesen új és friss projekt. Mivel Eric Chahi munkáiban eddig sem kellett csalódnunk, ezért várhatóan az új projekt sem fog nagy megrökönyödést kiváltani a játékosokból.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 27 napja

Szerintem a From Dust egyenesen zseniális lett, kicsit Black and White koppintás, de azért zseniális. Kíváncsi lennék mi lett az új projekt, azóta már biztos többet is mondtak róla.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaWickedSick profiljaNeurotic profiljaiPet profiljagery1113 profiljarDAVE profiljamarco profilja