Érdekeltek a Project Natalban a PaRappa The Rapper alkotói

2009. július 20.
1.3911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PaRappa The Rapper minden idők egyik legegyedibb képi világú ritmusjátéka volt a Sony első PléjStációján, ennek köszönhetően a hangulat sem volt tucatszagú, mindennapos.

Masaya Matsuura-t, a produkció megalkotóját egész egyszerűen lenyűgözték az E3-on bemutatott Project Natal képességei és az abban rejlő lehetőségek, ezért nem titkoltan elkezdtek keményen filózni azon, hogy miként is lehetne a mozgásérzékelésen nyugvó technológiát sikeresen bevonni a ritmusjátékok világába.

Masaya Matsuura szerint nem csak a manapság oly divatos rock'n'roll (Guitar Hero, Rock Band) vonulat érdemel akkora figyelmet, hogy minden ritmusjátékokkal foglalkozó fejlesztő kizárólag ebben az irányzatban gondolkodjon, úgy véli, számos lehetőség, forma és zenei műfaj vár még felfedezésre a videojátékok világában. Matsuura-san tehát nagyon szívesen alkotna valami igazán újat a ritmusjátékok műfajában, fókuszban a kiváló adottságokkal felvértezett Project Natallal.

Hogy végül is mi módon sikerül forradalmasítaniuk a játékok ezen szegmensét, majd csak később derülhet ki számunkra, egyelőre ötletelnek, agyalgatnak, de ha visszatekintünk az eddigi fantasztikus munkásságára (PaRappa The Rapper, Vib-Ribbon, UmJammer Lammy), akkor biztosak lehetünk abban, hogy egy újabb unikummal dobja meg az ipart és a gamereket, nem valami bóvli, tucat kreálmánnyal fárasztja a jó népet.
1 hozzászólás

Marduk

10 éve, 8 hónapja és 12 napja

Parappaaaaaaaa az anime az nagyon jó

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja