Epizódokban fog megjelenni a Resident Evil Revelations 2

2014. szeptember 10.
2.5261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A következő Resident Evil játék négy részre lesz felbontva, és hetente egy fog megjelenni belőle, a lemezes verzió pedig csak az utolsó darab után fog megjelenni.

A kampány módot fogják feldarabolni és a sajtóközlemény szerint, mindegyik egy óra játékidőt fog magába foglalni, valamint olyan módon veszik át a sorozatformanyelvet, hogy az epizódok végei dramatikus tetőpontoknál lesznek elvágva.

A Capcom több választást ajánl fel a játékosoknak, miként szeretnék végigvinni a történetet. Az epizódok letölthetőek lesznek külön-külön 5.99 euróért vagy a játékosok megvásárolhatják a season pass-t 24.99 euróért, ami automatikusan letölti az összes epizódot, amint elérhetővé válnak. Miután az utolsó epizód is lement, az egész cselekmény rákerül majd egy végső lemezre. Más területeken még nem nyilvánosak a pontos árjegyzékek.

A digitális és a fizikai verzióban egyaránt lesznek további tartalmak, de a lemezes verziókba még több extrát igyekeznek pakolni. Ezekről pedig a közeljövőben fognak további információkat leközölni.

A Resident Evil Revelations 2 Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 és PC gépekre jön ki, az eddigi hírek szerint 2015 elején.
5 hozzászólás

ENCELADUS

10 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem gondolják egy kicsit kevésnek azt a 4 órát?

válasz erre

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 14 napja

Lehet azért darabolják fel négy részre és adják ki külön-külön napokon, mert a 4 óra játék idő túlzottan kevés és ezt szerintem ők is tudják de így próbálják hosszabbá tenniröhögő smiley Mindenki végigtolná egy fél délután alatt, de így 4 hétre lesz szükség, hogy végigvigyünk egy marha rövid játékotröhögő smiley

válasz erre

Mordorer

10 éve, 4 hónapja és 15 napja

Négy rész, egyenként egy óra játékidővel? Magyarul összesen négy órás lesz a kampány? meglepett smiley Hát az elég karcsú... szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

10 éve, 4 hónapja és 15 napja

Na neeeeeeeee, ez miért?

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ha 4 rész darabonként 6 euro, ami össze-vissza 24 euro, akkor minek vennék season passt 25-ért? Vagy abba már dlc-ket is bele kell érteni?

válasz erre
Resident Evil: Revelations 2
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja