Epic Games: Szeretnénk, ha az újgenerációs konzolok is felzárkóznának

2011. március 16.
2.2711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A videojáték vehemens iparában nincsenek irgalmas szamaritánusok, senki sem fordul vissza, hogy felnyalábolja a másikat, ha valaki netán orra bukik: azonban egyik játékfejlesztő vállalat sem nézi lenyűgözve, ha a kiadók nem haladnak a korral, hisz ezáltal maguk sem tudnak kibontakozni, a játékok elkezdenek egy helyben topogni.

Az Epic Games olyan stratégiával él, ami egyszerre inspirálja a különböző cégeket, miközben elegánsan felvághatnak.

Rod Fergusson, a Gears of War 3 executive producere mintegy párbaj elébe állítja a Microsoftot és a Sony-t: természetesen egymással kell megmérkőzniük.
"Demónk interpretálása [a GDC-n] mintegy kihívásként állott a hardwer-gyártók elébe: "Ez az, amit elvárunk az újgenerációs játékoktól!" - mondta Fergusson, utalva a nemrégiben a GDC-n közzétett Unreal Engine 3 bemutatójával kapcsolatban.

"Ez az, ahol szerintünk a játékoknak tartaniuk kéne, s a jövőbe tekintve nem látunk esélyt rá, hogy ezt konzolokon érjük el, tehát jobb lesz, ha felzárkóztok, hacsak nem akarjátok, hogy a PC uralja a videojátékok birodalmát."
"A konzolok igencsak megerőltethetnék magukat."

"Képzeljék el a Gears-t ilyen meghökkentően realisztikussággal. Elképesztő lenne. (...) Szerintem ez a szintű részletesség, mélység és 'post-processing' nagyon ott van. Remek volna ezt a Gears-hez felhasználni."
5 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 22 napja

+1! Rod Fergusson nem normális ez tény.

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 23 napja

ha valakinek az ue3 a csúcs, annak nincs helye egy játékfejlesztő cég vezetői cégében.szomorú smiley

válasz erre

Ryo san

14 éve, 2 hónapja és 23 napja

Én jóval többet várok majd a következő konzolgenerációtól,mint amit ez a motor mutat.tehát úgy is lehet fogalmazni hogy kedves Epic,csináljatok olyan motort ami majd felér a nextgen konzolok szintjére4kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 23 napja

Arról beszélt, hogy az Unreal Engine 3, ami pc-s motor, olyan lenyűgöző, hogy a konzoloknak is ezt a szintet kéne megütnie.

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 23 napja

Most mi van? Ki mit mondott és miért?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja