EPIC FAIL: A The Sun szerint létezik a Sarif Industries, avagy a Deux Ex kitalált cége

2013. október 17.
3.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A brit The Sun napilap nem csak a bulvársajtó egyik gyöngyének tekinthető, hanem ezzel egyetemben az újságírás szégyenének is, ezáltal tulajdonképpen a lapban szinte bármi megjelenhet, a lényeg, hogy szenzációhajhász legyen.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a magazin egyik zsurnalisztája olyannyira jól tájékozott volt, hogy egy kibernetikus implantátumokkal foglalkozó cikkhez sikerült egy a Deus Ex-sorozathoz készült koncepciós rajzot leadnia, sőt mi több, a cikkben arra a Sarif Industries nevű vállalatra hivatkoznia, ami a franchise egyik kitalált cége, tehát a valóságban még csak nem is létezik.

Nem igazán tudunk mit hozzátenni a fentiekhez, hiszen ennél nagyobb baki eddig talán csak akkor történt a múltban, amikor kitalálták, hogy Justin Biebernek énekelnie kellene...
11 hozzászólás

PaulMarloW

7 éve, 7 hónapja és 14 napja

juhaszandor

7 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nekem ez olyan, mint a Blikk. Ott is kiírnak mindent a címlapra, aztán meg hozzáírják, hogy nem is így van

válasz erre

PaulMarloW

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Amúgy a cikk arról szól hogy milyen technológiák valósulhatnak meg akár a közeljövőben, mivel a képen tisztán látható hogy a következő bejegyzés a star trekből a tricoder amire már vanna kvariánsok akár androidra is ma már, a felette lévő cikk pedig a toyota hilux.

Ha meg kicsit utána néztetek volna, már véghezvittek olyan műtétet ahol egy chipet beültetve bizonyos vakságban lévő emberek látását visszahozták.Szóval akármennyire is a sarif indrustries neve alatt van a cikkben futtatva a dolog de már félig igaz. és ha már a bionikus részét tudják rehabilitálni akkor már csak az idegen testet kell befogadtatni a szervezettel és már itt is van a DE:HR adta ötlet.

Az az EPIC Fail hogy ezt a fél világ behitte.....GGWP.

válasz erre

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

kar volt emlegetni azt a fiatal pop enekest, ez lesz a tema vegig... szapulas meg nyalveres hogy mekkora csa**** az a gyerek

válasz erre

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nem szeretem Bieber-t, viszont tehetséges kölyök. 4 éves kora óta dobol, és azért tud ám énekelni is. Persze senki ne akarja egy Louis Armstrong-hoz hasonlítani, mert nyílván nem egy kategória.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Justin Bieber éneklése nem baki, az egy jó befektetés. Hiába nem tud énekelni és semmit nem ad az albumhoz, mert több tucat(!) ember dolgozik rajta kívül a lemezen, hogy az a sok buta vagy ízlésficamban szenvedő ember megvegye. Bár nem is érdekelne, ha nem ba..nák szét vele és a hozzá hasonlókkal a zeneipart, és tőlük lesz tényleg ipar az egész...

válasz erre

fantis6

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ilyen cégek biztosra léteznek már amik ilyesmivel foglalkozhatnak,de kell még nem kis idő h előjöjjenek a felszínre.

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ez van, amikor az újságíró egy percet nem szán arra, hogy utánanézzen mit ír le. Ha beírta volna a keresőbe a cég nevét, egyből látta volna, hogy ez csak egy videojáték kitalált cége.

válasz erre

kpal

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

válasz erre

wegh

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Az utolsó mondat ütött

válasz erre

TheLondon

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

A Lust of Us-nál volt egy ilyen nem? Hogy egy falra kirakott telefonszám létezett és valami sextelefon volt vagy mi

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petya1990 profiljamarco profilja