Epic Games Store-exkluzív lesz a Hitman 3, ingyenes lesz a 2016-os Hitman

2020. augusztus 20.
6.3241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az IO Interactive bejelentette, hogy sok más játék példáját fogja követni a jövő januári megjelenéssel felszerelt Hitman 3, mégpedig hogy időleges exkluzívként debütál az Epic Games Store kínálatában, ezáltal Steamen csak később lesz elérhető.

Mindezzel együtt megvillantottak egy új trailert is, ami egy még sosem látott helyszínt vezet fel számunkra, nevezetesen az angliai Dartmoorban lévő Thornbridge Manort, ahol bőven lesz mit tennünk, és persze mint mindig, most is saját tetszésünk szerint közelíthetjük meg a célpontot.

És ha ez nem lenne elég, akkor ott van az a tény is, hogy az első Hitman (magyarán a soft reboot) totál ingyen beszerezhető lesz augusztus 27-e és szeptember 3-a között. Most éppen az Enter the Gungeon és a God's Trigger vihető, amik szintén remek darabok!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

nurbanu

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

De jóóó, puszi az epicnek, rám ne is számítson mert nem veszem meg ott, inkább kivárom vagy ha lehet beszerzem akkor ingyen. Stemen meg van a teljes második rész ami tartalmazza az elsőt is, ha megvenném epicre a 3-at vehetném oda is a 2-öt hogy teljes legyen a játék, köszi kivárom egybe szeretném tudni mindet.
Látom már stemet ostromolják mennek a mínuszok

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az ingyenesnek mondjuk örülök.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Na neeeeeeee....

válasz erre
Hitman 3
21.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja