Enslaved: Journey to the West: E3 2010 trailer

2010. június 08.
2.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik idén szokássá vált az E3-ra szánt anyagok idő előtti bemutatása, lévén most a Ninja Theory műhelyében fortyogó kínai mese által ihletett Enslaved: Journey to the West is megkapta ilyetén mozgóanyagát.

A komoly kooperatív játékmenetre kiélezett programról így tehát most megtekinthetünk pár nagyon izgalmas képkockát, amelyek között természetesen nem kevés gameplay jelenetet is láthatunk, ezek alapján pedig már most megállapítható, hogy nem csak élményben, látványban is nagyon ott lesz a késztermék.

A játék története egyébiránt egy elképzelt, de nem elképzelhetetlen jövőben zajlik, a sokadik világháború után, amelyben főhőseink, egy igazán kemény és menő srác, valamint egy szexi, mindig sikítozó hölgy űzött vadként menekül az életéért, a túléléshez pedig csak egy út vezet, az együttműködés. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező alkotás természetesen messzire elkerüli a PC-t, ez azonban ne szegje kedvünket attól, hogy megtekintsük a hozzá kapcsolódó E3-as trailert, amely rengeteg izgalommal és in-game felvétellel kíván elkápráztatni minket. Íme:

#tv#
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

15 éve, 24 napja

Egyszerűen nagyszerűröhögő smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja