Ennyit az új BloodRayne bejelentésről

2014. április 23.
1.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazak voltak a feltételezések az Arc System Works múlt héten elindított teaser oldalával kapcsolatban, ami valóban egy BloodRayne-játékhoz készült el, azonban a sorozat legújabb epizódja helyett egy már ismert alkotás japán megjelenését takarta.

A teaserrel ugyanis a fejlesztők a BloodRayne: Betrayal japán premierjét kívánták felvezetni, ami az európai régióban már 2011-ben napvilágot látott, ergo számunkra a kérdéses honlap és bejelentés semmiféle újdonsággal sem szolgált.

A BloodRayne: Betrayal egyébiránt a sorozat mellékszálaként kizárólag letölthető formában jelent meg, egy oldalnézetes akció-platformerként, ami még mindig kapható a PlayStation Network és az Xbox Live kínálatából is.
múlt héten elindított teaser oldalával kapcsolatban, ami valóban egy BloodRayne-játékhoz készült el, azonban a sorozat legújabb epizódja helyett egy már ismert alkotás japán megjelenését takarta.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

Szerintem a Japánoknak is megfelelt angol felirattal is, szóval aki akarta, az lenyomta már. Ennek ekkora feneket keríteni.

válasz erre

kpal

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

dejóó nekik menő smiley

válasz erre
BloodRayne: Betrayal
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja