End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka

2009. április 08.
1.8461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt hét folyamán szóltunk első ízben a tri-Ace készülő, akkor még felfedetlen szerepjátékáról, amelynek sem a címe, sem pedig egyéb konkrétuma nem volt ismeretes.

A fejlesztés alatt álló produktum teaser site-ja nem leledzett túlzottan beszédes formában, a Famitsu magazin viszont meglépte a nagy leleplezést, információk érkeztek a vadonatúj J-RPG-ről. Először is talán említsük meg azt, hogy ezúttal a Sega segédkezik a tri-Ace oldalán, a játék piacra dobásában.

A történetünk színhelye egy futurisztikus megapolisz, Bazel lesz, protagonistákból pedig egyből hármat is kapunk. Az első karakterünk mindössze tizenhét esztendős, a neve Zefa és egy Private Military Firm (PMF) zsoldosként éli életét. A trió második embere, Vashron, ő huszonhat éves, státuszáról annyit tudunk, hogy valaha katonaként szolgált egy kötelékben.

Harmadik főszereplőnk pedig egy tizenkilenc éves kis hölgy, aki sikeresen megpattant egy kísérleti laboratóriumból (kutatóintézet), őt Test Subject No. 20 néven szólíthatjuk, esetleg kedvesen becézgethetjük Tesu-nak is, ha úgy tetszik. Pontos dátum jelenleg nincs érvényben a Famitsu szerint valamikor télen érkezik, PlayStation 3 és Xbox 360 leosztásban.

Per pillanat 65%-os készültségi stádiumban leledzik az End Of Eternity, van tehát munkájuk még vele bőven. Egy halom újság scan segít elképzelni az új produktum vizuális megvalósítását. A teljes képgarnitúrát az alábbi linket érhetitek el. Az a bizonyos teaser továbbra is aktívan számolgat visszafelé, hamarosan, pontosan 2 nap múlva ott is történik majd valami érdekes.


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 2. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 3. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 4. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 5. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 6. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 7. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 8. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 9. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 10. kép


End Of Eternity: A tri-Ace új szerepjátéka - 11. kép



End Of Eternity Scans
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljatibormolnar205 profilja