End of Nations: Nyílt béta nyár végén, végleges megjelenés ősszel

2012. március 22.
1.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Trion World csapata egy hivatalos közlemény segítségével tudatta a rajongókkal, hogy a régóta várt End of Nations MMORTS mindenki számára elérhető nyílt bétája várhatóan a nyár végén, míg végleges változatának premierje valamikor az ősszel lesz esedékes.

A hónapok óta csúszásban lévő End of Nations esetében sajnos aggodalomra ad okot továbbra is, hogy ezekben a pillanatokban még a zárt béták sem vették kezdetüket teljes gőzzel, azok ugyanis csak valamikor a tavasz végén fognak maximális sebességgel elindulni.

A fejlesztők ígéretei szerint azonban érdemes lesz várni mind a teszteket, mind a végleges megjelenést, az End of Nations ugyanis egyrészt ingyenes lesz, így a hivatalos megjelenést követően sem kell pénzt áldoznunk rá, hogy játszhassunk, legvonzóbb opcióját azonban az 52 játékost támogató pályák jelentik majd.

Elképzeltük, hogy egy RTS, pontosítva egy MMORTS esetében mekkora pályák kellenek ahhoz, hogy 52 játékos kényelmesen elférjen rajtuk? Belegondolni sem merünk, éppen ezért várjuk már a bétákat, amelyek közül a zártak még tavasszal, a nyíltak pedig nyáron veszik kezdetüket.
End of Nations MMORTS mindenki számára elérhető nyílt bétája várhatóan a nyár végén, míg végleges változatának premierje valamikor az ősszel lesz esedékes.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 14 napja

Elkezdhetnenek gondolkodni mar a konzol fele nyitason is ebben a stilusban!

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 14 napja

52 játékos?Az nem is hangzik olyan rosszúl!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 14 napja

MMORTS és ilyen jól néz ki?meglepett smiley Tetszik!mosolygó smiley

válasz erre
End of Nations
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja