Empire: Total War: Többjátékos mód kipipálva

2008. december 15.
2.3131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Múlt héten adtuk hírül, hogy a hatalmas csatákra kiélezett Empire: Total War az előzetes tervekhez képest sajnos csúszni fog egy egész hónapot.

A csúszás okairól akkor még sajnos semmi konkrétat nem tudtunk elmondani, az ilyenkor szokásos dolgokra asszociáltunk. A szokásos hibák becsúszásánál viszont jóval többről van szó. Lehet, hogy becsúszott néhány nem kívánt és tervezett dolog a játék programozása közben, de a fejlesztők hasznos dolgok megvalósítására is felhasználják az ajándékba kapott plusz időt. Ennek hála, a játékban biztosan lesz többjátékos mód is, az előzetes hallgatások ellenére...

A Creative Assembly által fejlesztett játék tehát nem fogja nélkülözni a rajongók által olyannyira áhított többjátékos módot, ami érdekesnek ígérkezik, ha ismerjük a Total War sorozat játékmenetét és alapjait. A hatalmas csaták, millióhoz közeli embertömeget felvonultatva a képernyőn úgy gondolom többjátékos módban hihetetlen élményt fognak tudni nyújtani, ha pedig megvalósítják ebben a módban is a tengeri csatákat, szóhoz sem fogunk jutni. Aki eddig szimpatizált a sorozattal, ezúttal rengeteg oka lesz az új rész megvásárlására is.
1 hozzászólás

Sliv

16 éve, 8 hónapja és 1 napja

Az biztos, hogy istenkirály lesz. Én csak a gépigényétől félek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja