Empire: Total War: Megfelezve az ár, csak a hétvégén, csak a Steamen

2009. június 19.
3.3931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint azt már megszokhattuk a digitális disztribúciós rendszerektől, hétvégéken, vagy más jeles alkalmakkor mindig valamilyen akciót szerveznek a játékosoknak.

A Steam a hétvégére gondoskodott egy kis játékról minden RTS fanatikusnak, hiszen a nem is olyan régen megjelent Empire: Total War árát felezték meg, amit így most 49,99 helyett mindössze 29,99-ért tehetsz virtuális gyűjteményedbe, az árak természetesen nem csokitallérban, hanem dollárban értendőek.

Az akció egyébként a lehető legaktuálisabb, hiszen ha most hétvégén ilyen jó áron megvásároljuk a játékot, akkor a hétfői napon már bővíthetjük is, ugyanis, mint reggel írtunk róla, érkezik az 1.3-as frissítés a játékhoz, amely nem kevesebb, mint 14 új egységgel, valamint egy rakás hibajavítással fogja kibővíteni az alkotást.

A játék mindemellett az idei év egyik legjobb stratégiájaként van számon tartva, az állítás igazáért pedig nem is kell messze mennünk, elég ha ránézünk a Metacritic mérlegére, amely 62(!) kritika alapján, 90/100-as pontszámmal büszkélkedhet. Ha igazi RTS fanatikus vagy, akkor ne hagyd ki a hétvégi Steam akciót, nem fogod megbánni!
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
50-et megfelezem, akkor én nem 30-at kapok...
Ehhh, de tudsz bakker. Egyszerűen zseniális vagy.nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 9 napja

50-et megfelezem, akkor én nem 30-at kapok...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja