Empire: Time of Troubles: Történelmi stratégia, egyenesen Oroszországból

2009. május 12.
19.3511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napon a 1C Company és a Lesta Studio hivatalosan is bejelentette készülő RTS játékukat, az Empire: Time of Troubles-t, amely az 1350-es évektől kezdve, az 1650-es évekig bezárólag foglalja össze az európai történéseket, természetesen főleg a háborúkra koncentrálva.

Az alkotás egy körökre osztott stratégia lesz, ahol megküzdhetünk Európa számos országának oldalán, a középpontban pedig egy általunk kreált hős lesz, aki köré csoportosul majd haderőnk, és aki szinteket is fog fejlődni a csatározások folyamán, így növelve erejét és képességeit. Gonoszan tehát egy középkori Heroes játék van készülőben, de azért ennél természetesen több van a projekt mögött.


Empire: Time of Troubles: Történelmi stratégia, egyenesen Oroszországból - 2. kép



A játékban helyet kap majd az építkezés is, valamint a szokásos RTS klisék, tehát világmegváltásról itt nem beszélhetünk, viszont a PC exkluzívként elkönyvelendő alkotás 2009 harmadik pénzügyi negyedévében már a boltokba fog kerülni, és a következő fícsörökkel kecsegtet:

- Széleskörű katonai kampány, ahol a játékosok nagy és erőteljes birodalmat tudnak felépíteni maguk köré.
- Háromdimenziós és hiteles stratégiai térkép, valamint szintén hitelesen lemintázott katonai egységek, amelyek az 1350-1650-es években léteztek.
- 26 frakció irányítása, melyek között megtalálhatjuk majd Oroszországot, Lengyelországot, az Észak-Európai Monarchiákat vagy éppen a Litván hercegségeket is.
- Fontos politikai és gazdasági rendszer, amelyek szintén az akkori kor alapján lettek elkészítve, a középkori Európa háborúival egyetemben.
- Több száz játékbeli karakter, akik mind saját és egyedülálló képességekkel lesznek felruházva, és találhatunk köztük uralkodókat, parancsnokokat, papokat, alkimistákat, de még kémeket is. A játékban továbbá híres és valaha tényleg élt személyek is irányításunk alá vonhatóak lesznek.

Nagy vonalakban ezeket ígéri nekünk az Empire: Time of Troubles, amely ugyan nem fog újdonságokkal kecsegtetni, de az RTS fanatikusoknak így is okozhat néhány kellemes percet, főleg a hiánypótló időintervallumával. Ősz tájékán érkezik, addig reméljük még látunk és hallunk is felőle.


Empire: Time of Troubles: Történelmi stratégia, egyenesen Oroszországból - 3. kép

1 hozzászólás

Tibit

16 éve, 2 hónapja és 2 napja

Jónak tűnik, lehet felkerül a listámra! Remélem nagyon ''mély'' játék lesz, hogy el lehessen benne veszni.
Az elején persze a játék ez miatt nem valami érdekes, de miután kiismerted nagyon jól el lehet vele szórakozni... kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja