Emlékszel a Metro Exodus E3-as trailerének zenéjére? Most ingyen letöltheted!

2017. július 30.
4.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3-on bejelentett Metro Exodus trailerén látott képsorok mellett túlzás nélkül egyetlen dolog égett még nagyon az emlékeinkbe az ukrán fejlesztők újdonsága kapcsán, mégpedig a videó alá bevágott zseniális zenei anyag.

A John Murphy mára legendássá érett és a 28 Day Later című filmben felhasznált In the House in a Heartbeat című dal remixelt változata ugyanis annyira kiegészítette a látottakat, és alapból a Metro különlegesen csodálatos világát, hogy arra alig találtunk szavakat, és jól tudták ezt a 4A Games emberei is, akik a Feel for Music segítségével most ingyen letölthetővé tették a kérdéses zenei anyagot.

Az ikonikus dallamok külön meghallgathatók a Youtube-on, de ha szeretnéd, dobunk ide egy Spotify és egy Soundcloud linket is, sőt a hivatalos honlapról a gépedre is lementheted mindezt, hogy még akkor is meg tudd hallgatni, ha éppen beköszöntött a nukleáris tél, és elmegy az internet.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

3 éve, 5 hónapja és 7 napja

Ez de nagy királyság! Mire megjelenik majd addigra mondjuk unni fogom.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

3 éve, 5 hónapja és 7 napja

Bődületesen várom már a játékot!!!!

válasz erre

totyak

3 éve, 5 hónapja és 7 napja

Láttam régen a filmet, meg aztán később a trailert is, de nem tudtam összekapcsolni a zene által. És most, ennél a hírnél sem rémlett már a zene.

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaManiac profiljaSándorkolbász profilja