Emelkedő Xbox 360 árak az Egyesült Királyságban

2009. augusztus 17.
2.2491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Váratlan fordulatot vettek az események az Egyesült Királyságban, ahol több kiskereskedő jelentése szerint szeptember elsejétől drágulni fog az Xbox 360 alap kiszerelése, az Arcade pakk.

Az eddigi százharminc Font helyett ekkortól elviekben már százhatvanat kell leszurkolniuk a leendő konzol vásárlóknak, sőt, a csomag tartalma is csorbát szenved el, ugyanis ekkortól úgy tudjuk, hogy már az öt darab ajándék árkád játék sem lesz megtalálható a dobozokban.

További érdekesség, a terjengő szóbeszédeket alátámasztandó, hogy a Premium kiszerelés nem kap utánpótlást, tehát annak helyét a mostani csúcsmodell, az Elite veheti majd át, így csak az Arcade, - bár némileg drágábban - és a fekete bestia marad forgalomban. A várható árcsökkentésről nem tudunk biztosat, annak tükrében pedig, hogy a briteknél az alap csomag ára is magasabb lett, egyelőre nem merünk jóslatokba bocsátkozni. Egyébként nem csak a gépek árai változnak, hanem némely kiegészítőké is, azok átlagosan egy-két Fonttal lesznek szeptembertől drágábbak, ennek oka egyes kiskereskedők szerint a gyengébb Font/Euro váltási ráta.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Pont az ellenkezője lenne a lényeg, dehát a Microsoft úgyis olyan sikeres hogy árat emelhet, vinni fogják a gépüket mint a cukrot. Szerintem a pénzváltásnak nem sok köze van a dologhoz, igaz nem egy árfolyamon mozognak, de 30 font plusz azért már irreálisan sok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja