Emberekkel töltik fel a Nemesis-rendszert a Shadow of War folytatásában

2019. január 15.
6.0041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Monolith Productions friss álláshirdetéseket adott fel a következő projektjéhez, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, nem kevés érdekességre derült fény ezek által, akik minden bizonnyal egy újabb epizódot szállítanak a Középföldén játszódó franchise-ukhoz.

Egyrészt szoftvermérnököt keresnek, aki az új nyitott világú játékukon fog ügyködni és egy összefüggő open world térképen fog dolgozni, de olyan szoftvermérnököt is keresnek, aki képben van a nyitott világú játékokban használatos megvilágítási technológiákkal.

Technikai művész pozícióra is keresnek alkalmazottat, aki szintúgy egy hatalmas nyitott világon fog dolgozni, konkrétan meg is jelölték, hogy a Monolith Firebird motorját kell majd használnia a jelentkezőnek. Viszont ami igazán érdekes, hogy ezekből az álláshirdetésekből kiderül, hogy a Nemesis-rendszert olyan emberi karakterekkel fogják feltölteni, akik a játékossal is interaktálnak. Ez alapján az első gondolatunk az lenne, hogy a harmadik részben már saját emberekből álló hadseregünk is lehet, de várjuk ki, mit hoz a jövő.
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Bár nem játszom vele, de az ilyen fejlesztések mindig jók.

válasz erre

WickedSick

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Tommy írta:
Mi az hogy interaktálnak? Javítsd ki kérlek WickedSick, mert ez így szörnyű!
Kedves Tommy!

Semmi gond nincs azzal, hogy egy kifejezéssel nem vagy tisztában, mit jelent, de ilyenkor ne a másikban keresd feltétlenül a hibát. Valóban nem egy hétköznapi szóról van szó, ellenben megannyi kifejezésbe bele lehetne kötni, ha a te elved szerint történne a hírírás, így hadd kérjelek meg én, hogy ne várd el, hogy csak és kizárólag konzervatív szóhasználat által megkötött hírek szülessenek, mert abból semmi jó nem fog kisülni. Köszönöm!

válasz erre

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Mi az hogy interaktálnak? Javítsd ki kérlek WickedSick, mert ez így szörnyű!

válasz erre
Middle-Earth: Shadow of War
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaMonyo profiljaSándorkolbász profiljamarco profiljarDAVE profilja