Elvileg jövőre érkezik a Call of Duty: Black Ops 5, de máris nagy a kavarodás a fejlesztésnél

2019. május 18.
7.0172
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár még minden az idei Call of Duty-epizód körül forog, máris kavarodások vannak a jövő évi felvonás kapcsán, ugyanis a Kotaku három belsős informátorra hivatkozva dobta be az infót, hogy jövőre érkezik a Call of Duty: Black Ops 5.

De hogy hol van itt a probléma? Nos, eredetileg a Raven Software és a Sledgehammer Games irányította a projekt munkálatait, azonban az Activision ezen a héten értesítette a fejlesztőket, hogy mostantól a Treyarch fog ügyködni a játékon.

Ez főképp azért számít óriási fordulatnak, mert 2012 óta gyakorlatilag hármas váltásban hozza az Activision minden évben a Call of Duty-epizódokat, a sorminta pedig úgy néz ki, hogy egy címet hegeszt a Treyarch, rá egy évre jön valami az Infinity Wardtól, utána a Sledgehammer örvendeztet meg minket valamivel, és így tovább. Hosszú idő után először törik meg ez a rendszer.

A pletykák szerint a hidegháború idején fog játszódni a Black Ops 5, illetve a Raven Software és a Sledgehammer másodlagos stúdiókként besegítenek majd. Természetesen lesz egyjátékos kampány, valamint cross-gen megjelenésre számíthatunk, azaz érkezni fog erre a generációra, és a következő generációs konzolokra is.
5 hozzászólás

muki

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hidegháború jó alap, érdekes játék lehet belőle!

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

havrillal írta:
Kicsit pihentetni kellene a szériát...
Nem kicsit, nagyon. Túl van tolva rettenetesen.

válasz erre

havrillal

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kicsit pihentetni kellene a szériát...

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Remélem azért mert ők kapnak valami normális fejleszteni valót.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nyilván az ő játékaik joban mentek, ezért van a változás.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaPajti24 profiljamarco profiljaWickedSick profiljawazko profiljamarco profiljaImperator profiljaNozomi profiljaStarjumper profilja