Elvileg a PS5 és az Xbox Series X legjobb funkcióit még nem leplezték le

2020. március 01.
9.9461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korábban már tett rá utalást a Sony, hogy a PS5 legjobb funkcióit még nem láttuk, azonban most nemcsak, hogy megerősítették ezt egy pletyka szintjén, de azt is hozzátették, hogy az Xbox Series X-szel is hasonló a helyzet.

A Metro-játékok felett bábáskodó 4A Games egyik igazgatója, Oles Shishkovstov elhintette a Digital Foundry-nak, hogy a még le nem leplezett funkciók számára a legizgalmasabbak. Természetesen a titoktartási szerződés miatt nem mondott semmiféle részletet, de az biztos, hogy a stúdió (és még sok másik) tud olyan tényezőkről, amik igazi ütőkártyák lehetnek majd.

Elmondása szerint sokat kísérleteztek házon belül, az eredmények pedig varázslatosak lettek, amiket alig vár, hogy bemutathasson a publikum számára. Kíváncsian várjuk!
még nem láttuk, azonban most nemcsak, hogy megerősítették ezt egy pletyka szintjén, de azt is hozzátették, hogy az Xbox Series X-szel is hasonló a helyzet.'>
4 hozzászólás

marco

4 éve, 5 hónapja és 3 napja

Gondolom Xboxnál extra funkció lesz, hogy 25fps fölé is tud majd menni. Néha.

válasz erre

VaPe

4 éve, 5 hónapja és 3 napja

Pedig már kiváncsi lennék.

válasz erre

totyak

4 éve, 5 hónapja és 3 napja

Naná, hogy nem leplezték le a funkciókat, még magát a konzolt sem láttuk pl. a Sony-nál. Gondolom lesz majd egy nagy bejelentés, ahol szépen minden fontos funkciót felvázolnak.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 5 hónapja és 3 napja

Szívesen látnám is már!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja