Elvileg a Microsoft PS4-re is ki akarta adni a Halo: The Master Chief Collectiont

2019. június 14.
5.2711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár nehéz elképzelni, hogy a Microsoft az egyik legnagyobb zászlóshajóját, a megannyi Halo-játékot egy csomagba foglaló Halo: The Master Chief Collectiont el akarta hozni a rivális konzolra, azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez majdnem megtörtént.

Az információ Colin Moriarty újságírótól származik, aki belsős forrásokra hivatkozva elmondta, hogy a redmondi óriás pár éve ki szerette volna adni a gyűjteményt PS4-re is, de hogy végül ez miért nem valósult meg, mi volt az akadály, arról nincsenek részletek.

Továbbá kérdéses, hogy a Microsoft szándékozik-e ezt meglépni a jövőben, főleg most, hogy PC-re is elhozták a Halo: The Master Chief Collection élményét. Nem lepődnénk meg, ha a későbbiekben több infót kapnánk eme sztori kapcsán...
Halo: The Master Chief Collectiont el akarta hozni a rivális konzolra, azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez majdnem megtörtént.'>
3 hozzászólás

VaPe

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

A saját konzoljukat nyírták volna ki vele.

válasz erre

totyak

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ezt én totál esélytelennek tartom. Az még elfogadható, hogy pc-re kiadják a játékaikat, de hogy a legnagyobb konkurencia gépére, kizárt. Hacsak nem valami kölcsönös egyezséget szerettek volna, hogy a Sony is adjon ki egy exkluzívját boxra.

válasz erre

muki

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Azt akarták hogy legyen eladás. röhögő smiley

válasz erre
Halo: The Master Chief Collection
6.071 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja