Pletyka: óriási hangsúlyt fognak fektetni az Overwatch 2-ben a narratívára

2019. október 27.
9.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyre izgibb a BlizzCon 2019 körüli felhajtás, merthogy bár már korábban is szivárogtatták az Overwatch 2 érkezését megbízható forrásból, most maga az ESPN is bedobta az infót, hogy érkezik a kérdéses folytatás.

Elviekben az ESPN munkatársainak lehetősége nyílt beszélni Blizzardos fejlesztőkkel, akik elárulták nekik, hogy például az Overwatch mellett egy narancssárga, stilizált kettes szám lesz a logóban, mellette pedig egy mosolygó Lucio várható, ergo úgy fest, ezúttal nem Tracer, hanem a görköris támogató karakter lesz a játék arca.

Ezenfelül tovább erősítették, hogy új képességek is kerülnek az alkotásba, valamint a PvE küldetések terén akadni fog egy négyfős sztori misszió, amely Rio De Janeiróban játszódik, és ami talán a legizgalmasabb infó: a játék nagyon nagy hangsúlyt fog fektetni a narratívára. Ha minden igaz, akkor egy új játékmód is tiszteletét teszi, a Push, ami egy új, torontói pályán lesz pörgethető.

Végül, de nem utolsó sorban: elviekben már a BlizzCon 2019-en játszható lesz a játék, ami arra enged következtetni, hogy nem lehet olyan messze a hivatalos megjelenés.
szivárogtatták az Overwatch 2 érkezését megbízható forrásból, most maga az ESPN is bedobta az infót, hogy érkezik a kérdéses folytatás.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 10 hónapja és 9 napja

Hát most már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a vége ennek. Eddig jól hangzik, de akkor simán otthagyják az első részt?

válasz erre

muki

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Én a megjelenést simán jövő év elejére várom.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Jó lesz majd biztos.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
BlizzCon 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja