Elvesztette a Kane & Lynch jogait az IO Interactive

2017. november 14.
4.1741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Square Enix bejelentette, hogy kihátrál az IO Interactive mögül, a Hitman-sorozat fejlesztői megrázták magukat, és nagy magabiztossággal független stúdióvá váltak, a kopasz titkos ügynök jövőjéről pedig majdnem mindent meg is osztottak velünk.

A többi sorozatuk sorsáról azonban nem hallottunk, de Hakan Abrak CEO a GamesIndustry csapatának most tisztába tette a dolgokat, amiből megtudtuk, hogy a Kane & Lynch és a Mini Ninjas franchise jogait is elbukta az IO Interactive - ezek a Square Enix-nél maradtak -, de a Hitman mellett valamit azért sikerült még megmenteniük.

Ez pedig nem más, mint a Freedom Fighters IP, ami azt jelenti, hogy a dánok a jövőben akár még kezdhetnek is valamit ezzel a sorozattal, habár nagyobb a valószínűsége annak, hogy amíg financiálisan hadilábon állnak, addig inkább a Hitman támogatására koncentrálnak, aztán majd később jöhet a kísérletezgetés.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 napja

Kane & Lynch fájdalmas veszteség lehet nekik, mert abból még ki lehetett volna hozni olyan játékot, ami jó pénzt termel.

válasz erre

VaPe

1 éve, 6 napja

Kane & Lynch de nagy game volt, imádtam. Remélem nem kótyavetyéli el a SE.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaImperator profiljamarco profiljagokuvsvegita profiljaturatur profiljagery1113 profiljatotyak profiljaWickedSick profiljaLaci721 profilja