Elven Legacy: Befoltozódott a fantázia világa

2009. május 04.
5.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss patch érkezett egyenesen a Paradox Interactive műhelyéből, legújabb játékuk, az Elven Legacy foltozására, ami tulajdonképpen a kiválóan sikerült Fantasy Wars kiegészítése.
 

Az elfek életére, de leginkább konfliktusaikra és háborúikra szakosodott expanzió nem is olyan régen hódította meg a boltok polcait, igaz, nálunk egyelőre csak digitális formában érhető el, de máris javításra szorul, mert tudjuk jól, tökéletes játék sajnos nincs, valami apróság mindig megakad a gépezetben.

Lássuk nagy vonalakban, miket is javít ez a pár megabyte-os fájl, ami az 1.0.9.2-es sorozatszámot kapta. Nos, először is a gyakorlás közben hallható orosz szöveg a telepítés után már angolul fog megszólalni, a 32 bites és a 64 bites Vista alatt is megoldódott minden felmerült probléma, de helyre tették a játék befejező videóját, valamint a képernyő felbontás beállításait is, ugyanis ezekkel voltak apró problémák, természetesen a felsoroltakon kívül még számos más is átalakításon esett át.

Ha a fenti problémák valamelyike nálad is gondot okozott, akkor ne habozz rákattintani az alábbi linkre, amivel az alkotás hivatalos oldalára kerülsz, onnan pedig már csak egy kattintásnyira leszel a javítástól.

Elven Legacy hivatalos honlap
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nekem nagyon bejön!Mindig azon játszok! Bár az nagy kár hogy nincs még hozzá magyarítás!De ha még is van akkor lécci szóljatok!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljamarco profiljasoami profiljatotyak profilja