Elutasították a 3D Reamls Gearboxszal szembeni keresetét

2013. szeptember 14.
1.6491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Elutasították a 3D Realms korábban benyújtott keresetét, amelyben a Duke Nukem Forever eladásai után járó jogdíjak kifizetésének elmulasztásával vádolták a Gearbox Software-t.

A Gearbox közleményében tudatta, hogy az ellene folytatott eljárás véglegesen lezárult, mivel a korábbi feltételezések tévesnek bizonyultak. Scott Miller a 3D Realms CEO-ja sajnálatát fejezte ki a történtek miatt.

Miután áttekintettük az ügy bizonyítékait, megbizonyosodtunk róla, hogy tévesen indítottunk eljárást a Gearbox ellen, emiatt pedig őszintén elnézést kérünk. Sajnáljuk, ha a tévedésünk miatt a két cég viszonya csorbát szenvedett.

A kereset még júliusban került benyújtásra, a Gearbox pedig már akkor is vehemensen tagadta a vádakat, sőt vissza is perelte a 3D Realmset, azzal kiegészítve, hogy legközelebb jobban átgondolják, hogy kössenek-e megállapodást olyan stúdióval, amelynek több a bírósági ügye, mint az elkészített játéka.
Duke Nukem Forever eladásai után járó jogdíjak kifizetésének elmulasztásával vádolták a Gearbox Software-t.'>
6 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

Kicsit érdekes, hogy a per előtt nem néztek bele a papírokba, aztán mikor vesztettek, hirtelen megtalálták azt a részt a szerződésben, ami leírja a lényeget.

válasz erre

Ravor

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ennek a pernek sem volt túlságosan sok értelme... Legalább mostmár vége van, TALÁN röhögő smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Én azt nem tudom elhinni, hogy nem tudnak megnézni egy egyszerű szerződést és egy kimutatást arról, hogy mennyit kaptak, aztán a kettőt összehasonlítani :/

válasz erre

Fáraó

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

"... legközelebb jobban átgondolják, hogy kössenek-e megállapodást olyan stúdióval, amelynek több a bírósági ügye, mint az elkészített játéka."

Ez azért tetszett röhögő smiley De jogos...

válasz erre

LolZ

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Na ez kiszámítható volt.Már csak az a kérdés hogy azért kértek elnézést mert tudták hogy buknak vagy azért hogy mert tényleg sajnálják?röhögő smiley

válasz erre

italianman

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Végre vége.

válasz erre
Duke Nukem Forever
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja