Elutasították Lindsay Lohan fellebbezését a GTA V alkotóival szemben

2018. március 30.
5.7021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A New York-i Fellebbviteli Bíróság tegnap délután elutasította Lindsay Lohan, a szebb napokat is megélt, mára azonban csúnyán lecsúszott színésznő fellebbezését a GTA V alkotóival szemben, amiért szerinte jogtalanul használták fel őt a játékban.

Mint ismert, Lohan még 2013-ban perelte be a Rockstart, amiért a GTA V egyik koncepciós rajzán egy hozzá hasonló szőke nőt láthattunk, akit szerinte róla mintáztak a fejlesztők, ám ebből ő egy centet sem profitált, sőt meg sem kérdezték arról, hogy felhasználhatják-e őt a játékban.

A bíróság annak idején nem találta helytállónak Lindsay Lohan vádjait, ügyvédjei azonban fellebbeztek, aminek hatására az ügy alaposabb kivizsgálás mellett folytatódott tovább, és egészen mostanáig tartott az ítélethozatal, de a fellebbviteli bíróság március 29-én 6-0 arányban elutasította a fellebbezést, így az ügyet végül lezártnak tekinthetjük.

A Reuters beszámolója szerint a kérdéses kép - aki Lacey Jonas karakterét ábrázolja - egy olyan művészi alkotás, melyen egy modern kinézetű és stílusú, teljesen átlagos fiatal nőt láthatunk strandolás közben, aki nem hasonlít jobban a felperesre, mint bármelyik másik szőke amerikai nőre.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

Hát csórit rendesen tönkretette a filmipar.
Mondjuk én is azt hittem hogy már rég lezárták ezt a pert. röhögő smiley

válasz erre

1000feri

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

6-0 .......legalább 1 valaki támogatta volna röhögő smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

Azt hittem ez a per már rég lefutott. Rockstarékat azért nem egyszerű lehúzni.

válasz erre

Direktor

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

Hülye ***** ******'>*******. röhögő smiley

válasz erre

Marduk

6 éve, 7 hónapja

Pocsék lehet az az érzés, amikor a karrieredet olyan mértékben elcseszed, hogy a világon senki sem kíváncsi rád, de azért megpróbálsz ilyen módon figyelmet felhívni magadra. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja