Elutasították Lindsay Lohan fellebbezését a GTA V alkotóival szemben

2018. március 30.
4.4971
Maniac profilja, adatai
Maniac
A New York-i Fellebbviteli Bíróság tegnap délután elutasította Lindsay Lohan, a szebb napokat is megélt, mára azonban csúnyán lecsúszott színésznő fellebbezését a GTA V alkotóival szemben, amiért szerinte jogtalanul használták fel őt a játékban.

Mint ismert, Lohan még 2013-ban perelte be a Rockstart, amiért a GTA V egyik koncepciós rajzán egy hozzá hasonló szőke nőt láthattunk, akit szerinte róla mintáztak a fejlesztők, ám ebből ő egy centet sem profitált, sőt meg sem kérdezték arról, hogy felhasználhatják-e őt a játékban.

A bíróság annak idején nem találta helytállónak Lindsay Lohan vádjait, ügyvédjei azonban fellebbeztek, aminek hatására az ügy alaposabb kivizsgálás mellett folytatódott tovább, és egészen mostanáig tartott az ítélethozatal, de a fellebbviteli bíróság március 29-én 6-0 arányban elutasította a fellebbezést, így az ügyet végül lezártnak tekinthetjük.

A Reuters beszámolója szerint a kérdéses kép - aki Lacey Jonas karakterét ábrázolja - egy olyan művészi alkotás, melyen egy modern kinézetű és stílusú, teljesen átlagos fiatal nőt láthatunk strandolás közben, aki nem hasonlít jobban a felperesre, mint bármelyik másik szőke amerikai nőre.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 3 napja

Hát csórit rendesen tönkretette a filmipar.
Mondjuk én is azt hittem hogy már rég lezárták ezt a pert.

válasz erre

1000feri

8 hónapja, 1 hete

6-0 .......legalább 1 valaki támogatta volna

válasz erre

totyak

8 hónapja, 1 hete

Azt hittem ez a per már rég lefutott. Rockstarékat azért nem egyszerű lehúzni.

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 1 hete

Hülye ***** ******'>*******.

válasz erre

Marduk

8 hónapja, 1 hete

Pocsék lehet az az érzés, amikor a karrieredet olyan mértékben elcseszed, hogy a világon senki sem kíváncsi rád, de azért megpróbálsz ilyen módon figyelmet felhívni magadra.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja