Eltűnt a GRID 2 a digitális disztribúciók kínálatából

2019. augusztus 13.
2.4111
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden előzetes bejelentés és jelzés nélkül eltűnt a GRID 2 az összes létező digitális disztribúció kínálatából, így a Steam, a PlayStation Store, de még az Xbox Live is befejezte az autós játék forgalmazását.

Mivel a Codemasters semmiféle részlettel nem volt hajlandó szolgálni, ezért nem tudni, hogy mi történhetett, de alighanem lejártak olyan licencek, melyeket nem tudtak vagy nem akartak meghosszabbítani - például bizonyos autók esetén -, így inkább az egész programot levették a digitális platformokról.

Bár néhány helyen a GRID 2 lemezes változatai még mindig megvásárolhatók, sőt a használt példányok is tökéletesen működnek, de aki legális digitális példányt szeretett volna magának, az mostantól már elbúcsúzhat ettől.
4 hozzászólás

totyak

1 hete és 3 napja

Úgy rémlik, mint ha ezt régebben többször is ingyen dobálták volna valami promócióban, szóval igazából már csak annak nem volt meg, akit nem is érdekelt.

válasz erre

Tommy

1 hete és 4 napja

Az kemény! Lazán megoldották.

válasz erre

VaPe

1 hete és 4 napja

Na szépen elintézték.

válasz erre

muki

1 hete és 4 napja

Fura hogy nem jelzik előre.

válasz erre
GRID 2
7.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljasmadi1968 profiljaRyutheStaR profiljaWickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljarDAVE profilja