Eltávolították a posztjáról a Skull & Bones fejlesztőcsapatának vezérigazgatóját

2020. november 18.
29.9851
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Skull & Bones felett a Ubisoft szingapúri stúdiója bábáskodik, azonban most egy kisebb veszteséget szenved el ez a brigád, tekintve hogy Hugues Ricour vezérigazgató azonnali hatállyal el lett távolítva a pozíciójáról.

Azt még nem tudni, hogy a cégtől is ki lett-e rúgva, vagy csak szimplán a vezérigazgatói posztjától szabadították meg, azonban azt lehet kapiskálni, hogy miért vették le a munkájáról. Több ízben is megvádolták szexuális zaklatással, illetve céges rendezvényeken előszeretettel kért csókot a női kollégáitól, ha éppen nem szexista megjegyzéseket tett az öltözködésükre.

Még nem tudni, hogy ki fogja őt váltani a pozíciójában, illetve az sem egyértelmű, hogy ez miként hat ki a Skull & Bones hányattatott sorsú fejlesztési procedúrájára.
5 hozzászólás

marco

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Feltételezem, nagyjából arról van szó, hogy "De jól nézel ki bakker, micsoda lábak, micsoda popsi! ". Lehet nem ezekkel a szavakkal. Manapság ez a zaklatás kb. De ha nem dicséred meg, akkor meg bunkó f*sz vagy.

Nem voltam ott, nem tudom, de hogy mindenre rá van már fogva a zaklatás, az rettenetes. Csodálom, hogy engem még senki nem nyomott fel zaklatásért, ennél sokkal durvábbakat is mondtam, meg miegymás, amíg nem stabilizálódtam el csirkee mellett.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ott most mindenki perverz vagy mindent túlreagálnak?

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Egyszer úgy megnézném, pontosan mit takar egy ilyen szexuális zaklatás....

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az kellemetlen bakker.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Aztán bizonyíték van-e...?

válasz erre
Skull & Bones
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja