Elszabadultak az űrkalózok a No Man's Sky új frissítésében

2022. április 13.
4.1661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A No Man's Sky új frissítése Outlaws címmel elérhető, és ebben az űrkalózok gyarmatosítási kampányba kezdtek a galaxisokban - bár a kalózok már régóta jelen vannak a játékban, eddig többnyire csendben voltak.

De ez már a múlté, hiszen most már űrállomásokat használnak bázisként a környező rendszer elfoglalására és csempészvállalkozásaik lebonyolítására. Választhatsz, hogy dinamikus űrharcban szállsz-e szembe velük, vagy szövetségesükké válsz, ha csatlakozol csempésztevékenységükhöz.

A frissítés az Expedition Six: The Blightedet is tartalmazza. Itt egy távoli galaxisban kincsvadászatra indulsz, hogy nyomon követhesd a titokzatos kalózok útvonalait. A Blighted expedíció lehetőséget kínál egy exkluzív csillaghajó nyomvonalának megszerzésére; kalóz témájú bázisdíszítésre; a saját személyes útkereső kockádra/Geoffra; egy egyedi köpeny testreszabására és még sok másra.

Az új tartalom és az újrakiegyensúlyozott űrharc mellett a frissítés a vizuális effektek javítását, néhány optimalizálást és hibajavítást is tartalmaz.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 14 napja

De állat!

válasz erre

Santonio

2 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ez elég jó frissítés lett.

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 15 napja

röhögő smiley hát ez jó.

válasz erre
No Man's Sky
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja