Elsősorban játékosoknak készül az Adesso új billentyűzete

2015. február 05.
1.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Adesso rendkívül széles kínálattal rendelkezik a számítógépes perifériák piacán, termékeikkel ezidáig leginkább az átlagfelhasználókat célozták meg, nemrég azonban egy olyan billentyűzetet mutattak be, melyet főként játékosoknak szeretnének eladni.

Az Adesso EasyTouch 635 kívülről nem igazán árulkodik arról, hogy valóban gamereknek készült volna, hiszen kialakításában leginkább egy átlagos fekete billentyűzetnek tűnik. Kimondott macro gombokkal nem találkozni, a kényelmi funkcióként sokszor örömteli hangerőszabályzó és társai pedig másodlagos funkcióként érhetőek el.

A mechanikus billentyűk már felkelthetik a játékosok érdeklődését is, csakúgy mint a deaktiválható Windows gomb és az, hogy a billentyűzet egyszerre 6 lenyomást képes rögzíteni, majd végrehajtani.100 dolláros (27 000 Ft) árcédulájával vélhetően nem arat majd túl nagy sikert a termék, hiszen ennyi pénzért már jobban felszerelt riválisokat is lehet találni.
3 hozzászólás

totyak

10 éve,

Az egyik mondatot úgy olvastam, hogy "Kimondott marco gombokkal nem találkozni". Mondom miért lenne a marco-nak saját dedikált gombja nyelvnyújtó smiley

Ez legalább nem 38 ezer, mint a másik hírben, de így is drága.

válasz erre

Imperator

10 éve, 1 napja

Árulja már el nekem valaki, mire jók az ilyen hiperdrága billentyűzetek, mennyivel jobbak mint egy "párszáz" forintos példány?

válasz erre

kpal

10 éve, 1 napja

Finom motyó mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja