Elsősorban a tiniket célozza meg Wi-Fi nélküli PSP-jével a Sony

2011. szeptember 06.
2.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Hőn imádott Sony-nk szemlátomást elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy valami hamarjában tákolt magyarázatot adjanak a "Wi-Fitlen" PSP konzol létjogosultságára, merthogy ennek mi egészen eddig semmi értelmét nem láttuk.

Annál is inkább, hisz manapság még a cukrászdában is visszakérdeznek, hány wifit szeretnénk a bécsi krémes mellé; egy modern handheld konzoltól tehát elvárható lenne, hogy még a legembertelenebb specifikációkkal is képesek legyünk rácsatlakozni a világhálóra az éteren keresztül. A megbocsáthatatlan készüléket a zsebpénzbarát filozófia szülte.

Európa-szerte kapható lesz ősszel az a szánt szándékkal megcsorbított PSP modell, amely könnyes búcsút vesz a Wi-Fi intézményétől, a barátibb ár érdekében. Ezzel a stratégiával a Sony fiatal közönségét óhajtja megcélozni - hinti az igét Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment európai fellegvárának ura és parancsolója.

"Mindezt a közönség érdekében tesszük. Ha meglehetősen fiatalok kezébe - tinik és annál is fiatalabbak - adjuk a PSP-t, ők örömmel játszanak majd rajta" - ecsetelte Ryan. - "Amennyiben ennek a Wi-Fi elhagyása az ára, örömmel tesszük."

Ryan továbbá bízik benne, hogy a funkciójában és ezzel karöltve árában is megcsonkított konzol egyfajta löketet ad majd a PSP eladási rátájának.

"99 euró fejében ez egy remek karácsonyi ajándék lesz."
1 hozzászólás

Shade

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

27.900ft Ha nem lett erősebb bellül a gép és nem nagyon jönnek ki rá játékok akkor nem nagyon éri meg.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja