Első expanziójának megjelenésére készül ingyenessége óta a Dungeons and Dragons Online

2012. január 20.
1.6491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Turbine által közölt legfrissebb információk szerint hamarosan egy kiegészítővel gazdagodik a Dungeons and Dragons Online, amely a játék első bővítménye lesz az ingyenes üzleti modellre történt átállást követően.

A Menace of the Underdark névre hallgató expanzió Underdark földalatti világát adja hozzá az eddig elérhető területekhez, amelyen szemtől szembe találhatjuk majd magunkat olyan rettegett szörnyekkel, mint Drow, Queen és Lolth, de természetesen számtalan új kaland folyama is innen fog eredni.

A bővítmény mindezen kívül elérhetővé teszi a druidákat is a választható oldalak között, így a jövőben apró, törpszerű természetimádókkal is felfedezhetjük a Dungeons and Dragons Online világát, méghozzá megemelt szintkorláttal a háttérben.

A Turbine egyelőre nem árult el pontos megjelenési dátumot a Menace of the Underdark kiegészítővel kapcsolatban, de valamikor 2012 nyarán tervezik a premiert, amit várhatóan egy béta fog majd megelőzni. A kiegészítő az alapjátékhoz hasonlóan ingyenes lesz.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

nem lesz ingyenes az Xpack aszondták mostanság.

válasz erre

jezzahun

13 éve, 2 hónapja és 27 napja

ez ingyenes? szerintetek érdemes kiprobálni?

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nagyon jó!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja