Első körben csak PC-re jöhet az Age of Empires IV, de a konzolos megjelenés sincs kizárva

2019. november 21.
7.8431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Microsoft mindent elkövet azért, hogy minél több exkluzív címet tudjanak felsorakoztatni Xbox One-on az utolsó néhány hónapra, azonban nem minden áron szeretnék ezt, így a hírek szerint az Age of Empires IV esetében is vannak még kérdőjelek.
Advertisement

A fejlesztők ugyanis a Stevior magazinnak egy interjúban elmondták, hogy a játék kapcsán az elsődleges céljuk a PC-s tábor kiszolgálása lesz, hogy elkészítsenek egy csodálatos számítógépes alkotást, ami egérrel és billentyűzettel irányítható, majd ha ezzel elkészültek, akkor megvizsgálják a konzolos lehetőségeket.

Merthogy nem zárkóznak el ettől az opciótól, viszont a Microsoftnál is tisztában vannak vele, hogy az RTS műfaj nem konzolokra való, ezt ugyanis a Halo Wars esetében a saját bőrükön sikerült megtapasztalniuk annak idején. Kíváncsian várjuk, hogy ennek fényében mire jutnak az Age of Empires IV kapcsán!
Advertisement
4 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Simán ki lehetne adni konzolra, kontrolleres és billentyűzet/egér támogatással egyszerre. Azt meg senki ne mondja, hogy a Microsoft-nak nincs erre kapacitása. A Halo Wars-nal úgy megtanulták azt, hogy az RTS nem való konzolra, hogy véletlen kettőt is kiadtak. Mondjuk pont ezt várja az ember egy olyan cégtől, ami minden AOE részt kiad kétszer, a 2.-at meg már háromszor, de tíz év is kevés volt egy 4. résznek.

válasz erre

zender

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

És ez így is van jól.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Ez a minimum, nem is értem miért téma ez egyáltalán...

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Én azt hittem, hogy kizárólag PC-re lesz!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt